Nieuwsbrief Meertens Instituut

Het Meertens Instituut verstuurt elke maand een nieuwsbrief. U kunt zich inschrijven door hieronder uw e-mailadres in te vullen en op de verzendknop te klikken. 

Het Meertens Instituut gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt enkel voor het aanbieden van de nieuwsbrief. 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via communicatie@meertens.knaw.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.
* verplicht